torsdag 13 juni 2013

Stil börjar med insidan!

Med hjälp av ny färg, frisyr, makeup och kläder kan vi alla förändra vår utsida, om och om igen, men den stora frågan består, vem är du och hur vill du uppfattas?

Som vi pratade om i tisdagens webbtv sändning är personlig stil är inte något som man bara skapar så där huxflux. Det finns massor med viktiga frågor som man bör svara på innan för att det ska bli hållbart och för att du verkligen ska känna dig ett med kläderna och frisyren. Varken utklädd eller påklädd, utan välklädd, genomtänkt och bekväm.

Se bara på bilderna på Monica här bredvid. Kanske har också du, precis som hon, bytt både stil och frisyr genom åren men inte riktigt hittat hem. Då är det dags att ta dig en funderare, det är bara du som har svaren med det är upptill proffsiga personer inom yrket att lyssna in och guida dig rätt och framförallt ge DIG svar på VARFÖR du bör ha lockigt, rakt, ruffsigt eller enkelt hår eller varför du passar bäst i randigt, rutigt, prickigt, blommigt eller enfärgat!

I bilden nedan tycker vi att Monica är helt rätt utifrån de svar hon gav oss. Hennes egna fall har plockats fram och den mjuka formen repeteras i både material och snitt på kläderna.Och som du ser, även en kvinna som kan bära leggings :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar