onsdag 26 juni 2013

Stilcoachning - Vilken smak har du?

Klassisk
I gårdagens webbtv-avsnitt kunde du ta del av en förkortad version hur en stilcoachning går till. Oavsett om du kommer till oss eller gör den "online" (än så länge via vanlig snigelpost) får du besvara en mängd frågor om dig själv, ditt liv och din garderob. Dessutom tar du med eller fotograferar en stor del av de kläder och accessoarer du både använder och inte använder. Det handlar om att "läsa av" din smak, något som är olika hos alla människor och måste respekteras. Stilcoachens jobb är att noga studera kläder, skor, bälten, smycke, väskor och glasögon och koppla detta till de frågor som besvarats. Syftet är att hitta det klädspråk som är unikt för varje människa och titta på de perioder i livet där stilen förändrats av olika anledningar.
Naturlig

En vanlig fråga vi får är om man efter en stilcoachning måste byta ut hela garderoben. Ibland är det så men ofta är det många som upplever att de har saker längst in i garderoben som är "rätt", men som man av olika anledningar "glömt" eller "tappat bort". Och saker som är "fel" kan bli "rätt" genom nya kombinationer eller småfix som nya knappar!

Klänningarna är från MQ.
DramatiskRomantisk

2 kommentarer:

  1. Har precis fyllt i mitt pappersformulär till min stilcoaching, och ska bara ordna alla bilderna också. Mycket faller på plats när jag läser och funderar över era frågor, och jag ser oerhört mycket fram emot att få ta del av era tankar kring mig och min stil!
    /Annika

    SvaraRadera