söndag 28 juli 2013

Tiden räcker inte till...I helgen skrev två kända bloggerskor sina sista blogginlägg. De beskrev att andra medier som podcast och instagram konkurrerar om tiden och vi kan bara förstå och hålla med. 

Tid är, som bekant, en bristvara för de flesta, både för de som syns, tar plats och dagligen delar med sig av sitt liv och sin vardag med enorma flöden av bilder och texter men också för de som följer. Hur många bloggare, podcasts, instagramkonton, twitters, Facebook-vänner etc kan man egentligen hålla koll på och hur mycket orkar man som läsare/följare kommentera, "dela" och ”gilla”?  

Allt det där andra som att plugga, jobba, träna, laga mat och ta hand om sin familj och umgås med sina vänner i det ”riktiga” livet är ju egentligen det som är det viktigaste.

Det finns så många vägar för att nå ut till människor med sitt budskap och ibland måste man helt enkelt välja vilken. För egen del ser vi framemot att under hösten lägga energi på att utveckla våra produkter och tjänster så att de blir ännu bättre. Därför kommer vi säga hejdå på ett tag här på bloggen tills vi kommit underfund med vilken av alla "mediala" vägar som är bäst för oss.

Tills vidare kan du följa oss på Instagram @rebornlifestyle och på Facebook.com/rebornlifestyle, ibland varje dag, ibland då och då.

3 kommentarer:

  1. Jag tycker det är jättesynd, har lusläst er blogg och lärt mig så otroligt mycket!!! Hoppas verkligen på en fortsättning!!!

    SvaraRadera
  2. Jag håller verkligen med förra inlägget. Även jag har lusläst er blogg och ser inte hur t ex Indtagram ska kunna ersätta den. Tråkigt, även om jag förstår om ni tycker att det tar mkt tid.

    SvaraRadera
  3. Kul att ni uppskattat bloggen! Att arbeta med personlig stil och att inspirera, lära och hjälpa människor är det bästa vi vet så vi lovar att komma tillbaka på ett eller annat sätt, planerna är redan i full gång :)

    SvaraRadera